Argentinski ščurek

Blaptica dubia       

Družina: Blaberidae

Domovina: Argentina, Brazilija

Habitat:

Velikost: od 4 do 6 cm

Življenjska doba: do 1 leta

Hrana: je vsejed; zelenjava, sadje, kruh, hrana za ribe v kosmičih, suha hrana za pse in mačke

Razlika med spoloma: samci imajo razvita krila, so manjši in ožji od samic, ki nimajo razvitih kril

Značilnost: ne plezajo po gladkih površinah, npr. steklu

Pogoji v gojišču: T = 26 - 30ºC, del gojišča vlažimo

Klikni za povečavo:

 

Spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih.

escort bayan